Яловичина з імбиром в рукаві - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

М'ясо

Приготування яловичини — справа не з простих, адже часто м'ясо залишається жорстким навіть через 1-2 години варіння або гасіння. Ця проблема легко вирішується, якщо у вас знайдеться рукав для запікання і ви знаєте рецепт відповідного пом'якшувального маринаду.


Секрет його приготування вам сьогодні і повідає «Зі Смаком». Запечене м'ясо вийде ніжним, ароматним, з ледь помітною остринкой, адже готувати ми його будемо за східним рецептом з імбиром.


Інгредієнти


Яловичина
1 кг

Приготування

  • 1Чеснок і свіжий імбир очистити, помістіть в блендер, подрібніть і перемішайте.
  • 2Смешайте часниково-імбирну суміш з соєвим соусом і олією.
  • 3Хорошенько натріть маринадом м'ясо і залиште мінімум на 30 хвилин.
  • 4Поместите м'ясо в рукав для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
  • 5Достаньте м'ясо і розірвіть рукав, отриманим соком полийте шматок яловичини, потім у відкритому вигляді поверніть м'ясо в духовку ще на 30 хвилин. Зменшіть Температуру до 160 градусів.

  • Соковите м'ясо з рум'яною скоринкою буде чудово виглядати на вашому столі. Їм цілком можна замінити покупні напівфабрикати з сумнівним складом, тим більше що така яловичина виходить смачніше будь-яких копченостей. Обов'язково збережіть цей рецепт в закладках!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок