Фаршировані помідори по-прованськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Закуски
Овочі

Проста начинка у вигляді суміші з хлібних крихт, сиру і трав — це практично все, що знадобиться вам для приготування фаршированих помідорів по-прованськи. Вони ідеально підійдуть до будь-якого столу як в якості закуски, так і на гарнір.


Подавати їх можна до м'яса, риби і навіть на сніданок разом з яєчнею. До речі, помідори по-прованськи однаково хороші і в гарячому, і в холодному вигляді. Однозначно варто приготувати і спробувати їх хоча б раз у житті!

Плюс цієї страви в тому, що строгих правил для його приготування не існує. Вибирайте ті трави, які вам подобаються, деякі можна навіть виключити. Кількість кожного інгредієнта можна також підбирати відповідно з власним смаком.


Інгредієнти


Помідор
8 шт.

Приготування

  • 1У помитих помідорів зріжте верхівки. Використовуйте чайну ложку, щоб вийняти серединку у кожного. Приправте овочі сіллю і чорним меленим перцем і покладіть на деко на пергаментний папір.
  • 2Смешайте хлібні крихти (краще брати хліб з борошна грубого помелу), пропущений через прес часник, дрібно нарізану петрушку, базилік, чебрець, тертий сир і мелений червоний перець. Викладіть по 2-3 столові ложки суміші у кожен помідор.
  • 3Разогрейте духовку до 190 градусів. Запікайте блюдо 25-30 хвилин. При цьому хлібні крихти повинні красиво підрум'янитися, а помідори стати м'якими. Перед подачею дайте страві трохи охолонути.


  • Підійдіть до процесу готування з фантазією, і тоді повсякденне блюдо вийде дійсно незвичайним!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок