Медовик з рідкого тіста - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Торти

Медівники — один з улюблених варіантів тортів для дитячих свят, та й дорослі не упускають можливості їм поласувати. Але часто він асоціюється з замешиванием і розкочуванням великої кількості тонких коржів.


Якщо вам все ж більше до душі класичний варіант, скористайтеся цим рецептом. Ми пропонуємо приготувати торт по-швидкому. Та ще й з маком! Найкраще сусідство для повітряного тіста.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
1 скл.

Приготування

  • 1Взбейте яйця, 2/3 склянки цукру, додайте мед, 200 г сметани і соду. Всипте борошно і добре перемішайте, розбиваючи грудочки. Додайте мак.
  • 2Вылейте тісто на деко або у форму, змащену маслом. Випікайте при 180 градусах, поки корж не стане золотистим (близько 40 хвилин). Остудіть і розріжте суворою ниткою на 4 частини.
  • 3Для крему збийте залишилася сметану з 2/3 склянки цукру. Змастіть коржі і складіть торт.
  • 4Приготовьте на водяній бані глазур з решти інгредієнтів (крім горіхів). Залийте нею торт, а коли трохи охолоне і загусне, присипте подрібненими горіхами.

  • Дайте торту просочитися кремом, розріжте і подавайте на стіл з улюбленими напоями. Насолоджуйтеся десертом та діліться його рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок