Булочки «Трояндочки» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка

Напекти деко таких булочок можна по приводу і без. Вони знадобляться, щоб здивувати дорогого гостя або порадувати всю сім'ю. Красива запашна випічка сподобається кожному!


Готові булочки підкорюють з першого укусу! Вони виходять ніжними, як пух і дуже ароматними. Начинка тане в роті, залишаючи цілий букет післясмаку. Приготувавши раз, вже не зупинишся!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
500 г

Приготування

  • 1Разомните дріжджі з 1 ст. л. цукру. Розітріть жовтки з половиною цукру, ваніллю і дрібкою солі.
  • 2Соедините дріжджі з борошном і лимонною цедрою, додайте яйце, жовткову суміш, влийте підігріте молоко і розтоплене масло. Замісіть круте тісто і залиште підніматися в теплі протягом години. Обсяг повинен збільшитися вдвічі.
  • 3Тем часом приготуйте начинку: змішайте сир з апельсиновою цедрою і цукром. Додайте мелений мигдаль або інші горіхи, кокосову стружку. Збийте яйце і додайте в начинку приблизно 1 ст. л. Перемішайте. Розділіть тісто на 12 частин і розкачайте кожну. Надріжте коло на 3-4 сегмента, в серединку викладіть ложку начинки і складіть у формі трояндочки.
  • 4Переложите булочки на змащений маслом деко, прикрийте зволоженим рушником і залиште на півгодини. Потім з'єднайте залишки яйця з 1-2 ч. л. води і змажте трояндочки. Посипати мигдалевими пластівцями. Випікайте 20-25 хвилин при 190 градусах.

  • Остиглі булочки посипте цукровою пудрою і подавайте з гарячим шоколадом, чаєм або кавою. Можете додати в начинку сухофрукти. Обов'язково приготуйте цю приголомшливу випічку та поділіться її рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок