Гуляш з яловичини - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски
М'ясо

Соковитий, смачний гуляш з яловичини популярний у багатьох країнах світу. Адже рецепт традиційної угорської кухні припускає використання простих і доступних інгредієнтів. Та й приготувати його зовсім нескладно, головне — нікуди не поспішати і дати м'ясу спокійно потушиться близько двох годин.


Краще всього для цієї страви підійде лопатка, вирізка або м'якоть задньої ноги. Попередньо м'ясо необхідно обсмажити до легкої рум'яної скоринки. Так яловичина буде ароматніше і соковитіше. Щоб підлива була густа і навариста, додають трохи борошна.


Інгредієнти


Яловичина
650 г

Приготування

  • 1Нарезанную невеликими шматочками яловичину обсмажте в сотейнику до зарум'янювання.
  • 2Нарезанные кубиками цибулю і моркву злегка обсмажте на сковороді. Те ж саме виконайте окремо з солодким перцем.
  • 3На розігрітій з маслом сковороді спасеруйте томатну пасту з цукром і сіллю.
  • 4Добавьте цибулю і моркву в сотейник до м'яса, тушкуйте до розм'якшення моркви. Потім додати пасероване томатну пасту, перемішайте. Наостанок додайте обсмажену перець, сіль і спеції. Трохи стушкуйте.
  • 5Влейте бульйон, перемішайте і зменшіть вогонь до мінімуму.
  • 6На розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії спасеруйте борошно. Додайте її в сотейник. Накрийте посуд кришкою і тушкуйте при мінімальному нагріві 1,5 години.
  • 7Затем додайте чавлений часник і тушкуйте під кришкою ще 20-25 хвилин.
  • 8Готовое страву прикрасьте рубаною зеленню.


  • Подавати м'ясний гуляш можна і як окрему страву, і з гарніром на ваш смак. Поділіться з друзями нашим видеорецептом. Слідуючи йому, навіть початківці кулінари зможуть приготувати відмінну страву!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок