Корейський салат з куркою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Курка
Салати

Курячий салат хрустких зелених листках — альтернативний спосіб ефектно подати страву. Порція з виглядом нагадує тако або буріто, ось тільки з мінімальною кількістю вуглеводів, що важливо для леді, які стежать за своєю фігурою.


Курочку приготуємо в корейському стилі: замаринуем в пряному солодкому соусі і прикрасимо кунжутом. Залишиться тільки підготувати великі, чашкообразные листи салату, які послужать для нашого ласощі тарілками. Тому в інгредієнтах вказуємо кількість листів салату в штуках, а не грамах.


Інгредієнти


Соєвий соус
4 ст. л.

Приготування

  • 1Куриное філе наріжте невеликими шматочками. Підготуйте соус: змішайте 2 ст. л. соєвого соусу, кунжутне масло, цукор, пропущений через прес часник, перець.
  • 2Поместите курку в застібається пакет і залийте соусом, відправте в холодильник на 2 години.
  • 3Отварите рис згідно інструкції на упаковці. Огірки наріжте кружечками, знадобиться 24 шт. Зелений лук подрібніть.
  • 4Промаринованную дістаньте курку з холодильника і обсмажте з двох сторін на кукурудзяній олії. Посипте кунжутом.
  • 5В кожен лист салату викладіть спочатку рис, потім курку, 2 кружечки огірка, збризніть залишилися соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.

  • Вийшло 12 невеликих порцій салату. Врахуйте, що у вас попросять добавки, тому радимо робити з розрахунку 2 порції салату на персону. Небанальний рецепт для свята, не так? Обов'язково збережіть його в закладки!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок