Печінка по-строгановськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски

Знамените блюдо бефстроганов пробував хоча б раз у житті кожен м'ясоїд. Обсмажені, а потім протушковані в соусі шматочки яловичини — дуже смачне, ситне і просте у приготуванні блюдо. Воно стало популярним, а кулінари придумали різні його варіації. Печінка по-строгановськи — одна з них.


Приготувати таким чином можна будь-яку печінку, але яловича буде найкращим продуктом: вона ніжна і, разом з тим, володіє яскравим смаком. Гасити її, порівняно з яловичиною, слід недовго. Блюдо виходить соковитим і насиченим.


Інгредієнти


Печінка яловича
1 кг

Приготування

  • 1Печень промийте і наріжте невеликими шматочками. Потім добре обваляйте її в борошні.
  • 2На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому шматочки печінки.
  • 3В сотейнику обсмажте на рослинному маслі нарізану півкільцями цибулю і гриби.
  • 4Когда волога випарується, додайте до цибульно-грибної суміші сметану, сіль, перець і паприку за смаком. Перемішайте і тушкуйте близько 5 хвилин.
  • 5Затем печінка перекладіть в сотейник до грибів, додайте бульйон, сіль і спеції (перець горошком, лавровий лист). Перемішайте і тушкуйте до готовності.


  • Подавайте тушена печінка по-строгановськи гарячої — так ви оціните всі переваги страви в повну силу. Неодмінно поділіться цим видеорецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок