Святковий зимовий салат з шинкою, руколою і пекінською капустою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

23 грудня 2016 р. 282




Дуже легкий і смачний салат для великого застілля, де багато важких м'ясних страв. Такий салат більше овочевий, ніж м'ясний, замість майонезу використовується заправка на основі сметани.

Цей салат можна порізати кубиками і перемішати з соусом, а можна використовувати оригінальний варіант подачі, який пропонуємо ми.

Всі інгредієнти в цьому рецепті вже готові, тому цей салат на швидку руку можна часто готувати для домашніх.

Отже, на 4-5 порцій знадобиться:


Інгредієнти

  • Шинка — 200 г
  • Яйця — 4 шт.
  • кукурудза Консервована — 150 г
  • капуста Пекінська — 150 г
  • Рукола — 15 г
  • Салатний цибуля — 0,5 шт.
  • Гарбузове насіння — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Для соусу

  • Сметана 15% — 3 ст. л.
  • м'яка Гірчиця — 1 ст. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Сіль — щіпка
  • Сухий базилік — щіпка

  • Процес приготування

    Для приготування соусу змішати сметану, гірчицю і мед, трохи посолити, спробуйте на смак. За бажанням можна додати сушений базилік або орегано.

    Яйця зварити, охолодити і порізати кубиками або часточками.

    Рукколу помити і висушити, видалити плодоніжки.

    Шинку порізати соломкою.

    Цибулю порізати півкільцями.

    Пекінську капусту дрібно подрібнити.




    З'єднати капусту, рукколу, консервовану кукурудзу, цибулю, шинку. Добре перемішати всі інгредієнти.

    Додати яйця, акуратно перемішати, можна залишити більшу частину зверху. Якщо шинка не сильно солона, можна салат ще трохи посолити, маленької щіпки буде достатньо.

    Зверху полити соусом, посипати гарбузовим насінням.




    Такий салат виглядає свіжо і оригінально!



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок