Французькі булочки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Випічка
Десерти

Французи знають толк в їжі. Їх традиційні страви користуються величезною популярністю в усьому світі. А французька випічка настільки смачна, що її неможливо ні з чим порівняти. Одним словом, у них є чому повчитися. І мова йде не тільки про круасани та багетах.


Якщо ви хочете приготувати для своїх близьких дійсно оригінальне блюдо європейської кухні, скористайтеся цим рецептом французьких булок. Їх печуть у дорогих готелях і подають гостям на сніданок. Вони виходять дуже смачними!


Інгредієнти


Листкове тісто
500 г

Приготування

  • 1Предварительно замочіть родзинки в коньяку. Двох годин буде достатньо.
  • 2Приготовьте крем. Влийте в каструлю молоко і додайте ванільний цукор. Поставте на вогонь.
  • 3В окремій мисці збийте яйця з 100 г цукру. Всипте просіяне борошно.
  • 4Третью частина майже закипевшего молока вливайте тонкою цівкою в яєчну суміш. Коли залишився молоко повністю закипить, додайте його в яєчно-молочну суміш. Постійно помішуючи, варіть 5 хвилин до загустіння. Готовий крем охолодіть.
  • 5Размороженное заздалегідь листкове дріжджове тісто розкачайте в пласт товщиною півсантиметра. Змастіть його шаром остиглого крему і посипте родзинками.
  • 6Сверните тісто в рулет і наріжте рівними кільцями.
  • 7Выложите булочки на пергаментний папір і злегка прbплюсніть їх рукою. Змастіть жовтком і дайте трохи постояти. Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Випікайте до золотистого кольору.
  • 8Приготовьте сахараный сироп. Всипте в воду 115 г цукру. Розтопіть його і проваріть 5 хвилин. При цьому помішувати не потрібно.
  • 9Смажьте булочки приготовленим сиропом.

  • Подавайте свіжоспечені булочки з вершковим маслом або джемом до кави або чаю. Ця випічка підкорить ваше серце!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок