Пісний паштет - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Закуски

Не кожному нашому людині доводилося пробувати фуа-гра. А що якщо приготувати пісну версію знаменитого французького делікатесу? Виходить надзвичайно ніжний і смачний паштет: абсолютно не соромно подати в якості закуски на святковий стіл, а гості в житті не здогадаються, з чого зроблено частування.


Ідеально подавати такий паштет з крекерами, грінками, прикрасивши маринованими овочами. Любителі родзинки можуть спробувати карамелізований цибулю зі спеціями: його кисло-солодкий гострий смак відмінно розкриє всі нотки закуски.


Інгредієнти


Печериці
100 г

Приготування

  • 1Промойте сочевицю, залийте водою і зваріть. Подрібніть часник і цибулю, печериці промийте і обдайте окропом.
  • 2Обжарьте на оливковій олії спочатку цибулю з часником до прозорості, потім додати гриби. Готуйте ще 5-8 хвилин. На іншій сковороді (вона повинна бути сухою) підсмажте волоські горіхи до золотистого кольору.
  • 3Смешайте соєвий соус, цукор, лимонний сік, перець.
  • 4Смешайте відварну чечевицю, горіхи, обсмажені гриби з цибулею і часником, ароматні трави, соус із соєвого соусу і подрібніть за допомогою блендера. Маса повинна стати однорідною. Готовий паштет можна зберігати в холодильнику до 4 днів.

  • Хто б міг подумати, що з сочевиці і печериць виходить така смакота. Впевнена, цю закуску ви будете готувати не лише в піст, а друзі будуть вдячні, якщо поділіться рецептом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок