Ячна каша з грибами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Гарніри
Крупи

Якщо ви знаходитесь в пошуках нових ідей приготування ячної каші, милості просимо: цей рецепт — саме те, що треба. Ячка з грибами не черговий черговий гарнір, а багата корисними речовинами частування для всієї родини. Ви здивуєтеся, наскільки смачною може вийти ячна каша!


Кмин можете замінити сумішшю прованських трав або чайною ложкою сушеного орегано. 0,5 ч. л. каррі офарбить кашу в ошатний яскраво-жовтий колір і додасть східний колорит. Якщо сало у вас не в пошані, можете готувати без нього, просто підсмажте цибулю на рослинній олії. Але справедливості заради відзначимо, що шкварки надають гарніру особливий шарм.


Інгредієнти


Крупа ячна
2 скл.

Приготування

  • 1В киплячу підсолену воду всипте промиту крупу, зменшіть вогонь, варіть до готовності. Гриби наріжте пластинками, підсмажте з кмином і часником, потім додайте до готової каші.
  • 2Сало наріжте тонкими скибочками, підсмажте на окремій сковороді. Додайте дрібно нарізаний лук і готуйте до отримання шкварок. Їх також додайте до каші.
  • 3Кашу перемішайте і перекладіть в глибоку форму для запікання. Відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.

  • Каша відмінно поєднується з будь-яким овочевим салатом, запеченою рибою, ніжними котлетками. Якщо приготуєте на рослинному маслі — отримаєте чудову поживне блюдо для пісного столу. Обіцяємо, результат вам сподобається! Буде здорово, якщо поділіться рецептом з друзями, а враження залишите в коментарях.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок