Кабачки в паніровці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Відео
Овочі

Як ми вже тільки не готували кабачки? З ними можна робити все що завгодно: смажити, запікати в духовці, готувати на грилі. Ми не втомлюємося радувати вас новими способами приготування цього смачного овоча.


Редакція «Зі Смаком» хоче поділитися з вами рецептом кабачків в паніровці. Це легке блюдо сподобається всім без винятку. Приготуйте і переконайтеся особисто!


Інгредієнти


Кабачок
1 шт.

Приготування

  • 1Помойте кабачок і обріжте його краю.
  • 2Поделите кабачок навпіл і кожну половинку наріжте довгими вертикальними брусками.
  • 3Измельчите цибулю і обсмажте на сковорідці до появи золотистої скоринки.
  • 4В блендері змішайте цибулю, мед, оцет, гірчицю, сіль і перець. Збивайте інгредієнти до утворення однорідної маси.
  • 5Добавьте в суміш сметану і ще раз добре перемішайте.
  • 6В окремому посуді змішайте сухарі, тертий сир і перець.
  • 7Кусочки кабачка занурте в сметанную суміш, а потім обваляйте в паніровці.
  • 8Выложите брусочки на застелений пергаментом деко для запікання.
  • 9Отправьте деко в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин. Кабачки приготуються, коли паніровка стане рум'яною.


  • Подавайте кабачки в паніровці з улюбленим соусом, спробуйте зі сметанним, який використовували під час приготування страви. Приємного апетиту! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок