Соус зі свинини й овочів

Соуси

Соус зі свинини й овочів
Свинина400 гСоняшникове масло нерафіноване90 мол
Лук3 шт.Часник5 зуб
Морква2 шт.Перець болгарський3 шт.
Перець червоний пекучий2 гБаклажан4 шт.
Вода2 лСіль по смакові
Картопля8 шт.Петрушка3 стьоб
Кріп2 стьоб

Опис рецепта - Соус зі свинини й овочів:

Соус - універсальне блюдо, яке відмінно може служити, як першим, так і другим блюдом. Соус робиться з великої кількості овочів і м'яса. Городин можуть бути різноманітними, наприклад (баклажан, болгарський перець, лук, морква, часник, картопля й обов'язково петрушка й кріп). Соус виходить дуже ситним, смачним, зелень надає блюду, особливий свіжий смак і приємний аромат.


Крок 1:



Соус зі свинини й овочів - готування

Для готування нам знадобиться: свинина, баклажан, перець болгарський, лук, морква, картопля, часник, перець гіркий, петрушка, кріп, масло соняшникове, сіль, вода.


Крок 2:



Соус зі свинини й овочів - готування
Свинина400 г

М'ясо порізати середніми кубиками.


Крок 3:



Соус зі свинини й овочів - готування
Соняшникове масло нерафіноване90 мол

У казані розігріти соняшникове масло, викласти в розігріте масло шматочки свинини, обсмажити свинину, до золотавого кольору, на сильному вогні.


Крок 4:



Соус зі свинини й овочів - готування
Лук3 шт.
Часник5 зуб

Лук порізати середніми кубиками. Часник порізати часточками.


Крок 5:



Соус зі свинини й овочів - готування
Морква2 шт.

Морква порізати дрібними кубиками.


Крок 6:



Соус зі свинини й овочів - готування

Викладаємо лук, часник і морква до м'яса. Перемішуємо й обсмажуємо, до золотавого кольору, на середньому вогні.


Крок 7:



Соус зі свинини й овочів - готування
Перець болгарський3 шт.
Перець червоний пекучий2 г

Болгарський перець ріжемо кубиками. Гіркий перець ріжемо довільно.


Крок 8:



Соус зі свинини й овочів - готування
Баклажан4 шт.

Баклажани ріжемо, середніми кубиками.


Крок 9:



Соус зі свинини й овочів - готування

Викладаємо перець і баклажани до м'яса, добре перемішуємо, обсмажуємо на середньому вогні, близько 1-2 хвилин.


Крок 10:



Соус зі свинини й овочів - готування
Вода2 л
Сіль по смакові

Потім, додаємо воду. Вода, повинна покривати всі городин. Так само, додаємо сіль, по своєму смакові. Гасимо, на середньому вогні, близько 10 хвилин.


Крок 11:



Соус зі свинини й овочів - готування
Картопля8 шт.

Картопля, порізати кубиками.


Крок 12:



Соус зі свинини й овочів - готування

Викласти картопля в казан, акуратно перемішати. Накрити казан кришкою, і гасити на слабкому вогні 30 хвилин.


Крок 13:



Соус зі свинини й овочів - готування

Через час, соус готовий


Крок 14:



Соус зі свинини й овочів - готування
Петрушка3 стьоб
Кріп2 стьоб

Петрушку й кріп измельчить.


Крок 15:



Соус зі свинини й овочів - готування

У порціонні тарілки, розливаємо соус. Додаємо зелень і подаємо до стола в гарячому виді
Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок