Буженина з індички - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

М'ясо

Щоб приготувати соковиту буженину в духовці або мультиварці, необов'язково обтяжувати себе пошуками підходящого шматка м'якоті свинини або яловичини. Досить придбати свіже філе індички розміром побільше.


За рахунок однієї хитрості м'ясо виходить м'яким, ніжним і досить соковитим без використання фольги або рукава для запікання. Варто проявити трохи терпіння і після запікання дати буженини охолонути в закритій духовці, потім в холодильнику. Але на сніданок у вас будуть дуже смачні бутерброди з домашньою ковбаскою.


Інгредієнти


Філе індички
1 кг

Приготування

  • 1Дайте солі розчинитися у воді і в цьому розсолі замочіть філе індички, відправте в холодильник на 2-3 години.
  • 2Чеснок очистіть, наріжте тонкими скибочками. Змішайте масло, чорний і червоний гострий перець, паприку, коріандр, базилік, орегано і гірчицю.
  • 3Мясо вийміть з розсолу, обсушити. Зробіть маленькі надрізи в м'ясі і нашпигуйте його часником, потім намажте пряною сумішшю.
  • 4Разогрейте духовку до 220 градусів. М'ясо викладіть на сухе деко і запікайте протягом 35 хвилин, не відкриваючи дверцята.

  • Буженина з індички не тільки дуже смачна, але і апетитна на вигляд: завдяки відкритому запіканню м'ясо покривається рум'яної, золотистою скоринкою. Рецепт, який варто вашої уваги, тому не забудьте зберегти його в закладках!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок