Биті огірки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Овочі

Похрумтіти огірочками, та так, що за вухами тріщало, любить кожен. Скільки є різних способів приготування цих простих овочів. Можна маринувати, солити, квасити, нарізати для свіжого літнього салату! Але нам, справжнім любителям зелених та пупирчастих, все мало. Хочеться ще варіантів. І вони є. Пропонуємо вам один. Не овочі виходять, а бомба!


Биті огірки — китайський спосіб подачі звичного овоча. Тут і кунжутне масло замість соняшникової, і соєвий соус для пікантності, і перець чилі для гостроти. Скажімо так, вже улюблені рецепти не будуть забуті, але кожен раз, коли захочеться чого-небудь такого, ви будете звертатися саме до цього способу.


Інгредієнти


Огірки
0,5 кг

Приготування

  • 1Помойте огірки. Поздовжньо розріжте кожен овоч надвоє. Очистіть плоди від насіння. Відбийте молотком.
  • 2тепер розріжте кожну частину огірка навскіс. Перенесіть в глибоку ємність. Додайте сіль і оцет. Поставте в тепле місце на 10 хвилин.
  • 3Нарежьте часник і перець чилі.
  • 4Отожмите огірки. Висипте в іншу ємність. Додайте подрібнені продукти, кунжутне масло і соєвий соус.

  • Страву можна подавати замість звичного салату. З ним запечене м'ясо стане ще смачніше, а простий картопляний чи рисовий гарнір буде дуже навіть до речі. Додайте менше перцю, якщо боїтеся, що огірки будуть надто гострими. Але, повірте, ще ніхто не скаржився. Розкажіть друзям, нехай теж спробують.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок