Лосось в медово-гірчичному соусі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Риба

Червона риба — не тільки приголомшливо смачний делікатес, а й джерело корисних жирів, вітамінів, амінокислот і мікроелементів. Здавна цей продукт був недоступним і красувався лише на царських столах. Сьогодні ж найсвіжішу рибку можна придбати практично в кожному супермаркеті.


Якщо ви вирішили побалувати себе цим корисним продуктом, обов'язково скористайтеся нашим рецептом. Завдяки такому чудовому соусу блюдо заграє новими смаковими фарбами і вийде неймовірно ніжним і соковитим.


Інгредієнти


Лосось
1 кг

Приготування

  • 1Чтобы приготувати ароматний соус, помістіть в сотейник масло, мед і діжонську гірчицю, влийте соєвий соус.
  • 2Постоянно помішуючи, розтопити на повільному вогні масло. Зніміть сотейник з вогню і ще раз гарненько все перемішайте.
  • 3Рыбу посоліть і поперчіть, викладіть її на застелений пергаментом деко для запікання, залийте соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.


  • Подавайте рибку разом з часточками лимона і улюбленим салатом. Подивіться, як можна приготувати шикарне скандинавське страву з риби під назвою «Гравлакс». Якщо вам сподобався рецепт, діліться ним на своїй сторінці!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок