Млинці з шинкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка

Млинці — улюблене блюдо дітей і дорослих, здається, що млинцями вже просто неможливо нікого здивувати. Існує величезна безліч рецептів млинців, але є один дуже цікавий і практично нікому не відомий метод їх приготування. Якщо ви хочете вразити ваших близьких дуже смачними й незвичайними млинцями, вам обов'язково варто приготувати їх за цим рецептом.


«Млинці зі складом» — це блюдо, яке було популярне ще в Київській Русі. Ну що ще додати? Наші предки явно знали толк в їжі. Спробуйте і самі в цьому переконаєтесь!


Інгредієнти


Молоко
150 мл

Приготування

  • 1Высыпьте борошно в миску середнього розміру і вбийте туди яйця. Якщо яйця не дуже великі, то можна додати ще одне.
  • 2Замешайте тісто з допомогою ложки, воно має бути такої консистенції як на оладки. Поставте його в тепле місце.
  • 3Мелко наріжте цибулю і шинку.
  • 4Ножом подрібніть часник і волоські горіхи. Набагато зручніше різати їх разом, щоб часник не лип до рук, а горіхи не розліталися в сторони.
  • 5На рослинному маслі обсмажте до золотистого кольору цибулю, додайте горіхи з часником, а через хвилину покладіть в сковороду шинку. Залишилося додати перець і сіль за смаком. Всі інгредієнти потрібно залишити на маленькому вогні протягом 5-7 хвилин.
  • 6Ветчину з горіхами, часником і цибулею потрібно остудити і перемішати з тестом.

  • Любителям тоненьких млинців рекомендуємо долити в тісто трохи води. Щоб не переборщити з водою, вливайте її по трохи. Рекомендуємо подавати млинці зі сметаною. Ви будете просто в захваті від цієї страви! Поділіться рецептом зі своїми подругами, щоб вони теж могли здивувати рідних.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок