Компот з айви - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
20 листопада 2015 р. 592




Айва є дуже пряним фруктом, а якщо її розбавити ноткою розмарину - вийде смачний підбадьорливий коктейль. Такий напій можна готувати в будь-який час року. Якщо збільшити концентрацію айви і цукру - компот можна законсервувати.

Якщо ви вперше стикаєтеся з цим фруктом - дізнайтесь, як правильно вибрати стиглу айву.


Інгредієнти

  • Вода — 2 л
  • Айва (2 шт. приблизно) — 200 гр.
  • Цукор — 50 гр.
  • Розмарин — 1 шт. (10 див)

  • Процес приготування

    Айву промити, розрізати на 4 частини, видалити серцевини і плодоніжки. Порізати плоди айви на часточки по 1 див. Воду поставити на вогонь, довести до кипіння. Коли вода закипить, додати цукор і плоди. Варити на середньому вогні 15 хвилин. Додати розмарин, підійде свіжий або заморожений. Варити ще 10-15 хвилин.



    Фото: growitcookitcanit.com


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок