Фрикадельки в соусі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

М'ясо
Соуси

Фрикадельки в томатному соусі виходять настільки ароматними, що домочадцям буде важко втриматися і не зайти до вас на кухню, щоб випросити шматочок на пробу ще до вечері: апетитний запах пливе по всьому будинку.


Відноситься це страва до італійської кухні, подається зі спагеті: пряний томатний соус і пармезан ідеально доповнюють фрикадельки. Національну приналежність страви підкреслить зелень базиліка і петрушки.


Інгредієнти


Свинячий фарш
250 г

Приготування

  • 1Смешайте у великій мисці два види фаршу, додайте панірувальні сухарі, тертий пармезан, яйце, молоко, нашаткуйте і додайте чверть пучка петрушки, посоліть, поперчіть. Надішліть фарш в холодильник на 20 хвилин.
  • 2Обмакивая руки в воду або молоко, скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх. Викладіть їх на пергамент.
  • 3Обжарьте фрикадельки в глибокій сковороді на оливковій олії з усіх боків до появи золотистої скоринки. Викладіть в каструлю.
  • 4В тій же сковороді обсмажте до прозорості нарізану дрібними кубиками цибулю і пропущений через прес часник. Додайте подрібнені помідори, порубаєте й додайте половину пучка петрушки, всипте цукор, сіль і перець. Добре перемішайте і тушкуйте протягом 20 хвилин.
  • 5Верните фрикадельки в сковороду, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні протягом півгодини з закритою кришкою.
  • 6Украсьте блюдо залишилася петрушкою і дрібно нарізаним базиліком.

  • Вечеря по-італійськи готовий! Його вдало доповнить салат зі свіжих помідорів, наприклад капрезе. Пікантний смак, пряний аромат і приємна томатна кислинка зроблять це блюдо одним з ваших улюблених. Не забудьте зберегти рецепт!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок