Курка по-арабськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
М'ясо

Філе курки — один з найулюбленіших видів м'яса, як не крути. Скільки дивовижних страв можна приготувати з цього доступного продукту! Але популярність його пояснюється не тільки доступністю: це м'ясо ніжне, готується в два рахунки і відмінно поєднується з різними інгредієнтами. Виявляється, популярно воно не тільки в наших краях.


Курка по-арабськи має всі шанси увірватися в вашу повсякденне життя і зробити його яскравіше в плані смаку, звичайно. Це блюдо віддалено нагадує добре знайомі відбивні. Але далеко не примітивний кляр і спосіб приготування роблять з курячого м'яса їжу богів.


Інгредієнти


Куряче філе
500 г

Приготування

  • 1Помойте філе курки. Обсушіть його паперовими рушниками. Наріжте порційними шматочками.
  • 2Измельчите часник. Змішайте його з соком лимона і водою. Додайте подрібнений розмарин, кріп і петрушку. Залийте цією сумішшю м'ясо. Затягніть всі харчовою плівкою. Відправте в холодильник на 2 години.
  • 3Очистите цибулю. Подрібніть його. Обсмажте овоч на вершковому маслі.
  • 4Взбейте яйця. Не забудьте додати спеції. Туди ж пересипте цибулю і ще раз гарненько змішайте.
  • 5Обваляйте промариновавшееся м'ясо в борошні. Потім опустіть його в яєчно-цибульну масу. Смажте на олії до рум'яної скоринки.
  • 6Включите духовку. Прогрійте до 160 °С. Змастіть деко маслом і перенесіть м'ясо зі сковороди. Полийте його залишками яєчної маси. Запікайте 15 хвилин.

  • Подбайте про меню. Крім м'яса на столі повинен бути легкий салат, традиційний гарнір і, звичайно ж, десерт. Вже знаєте, що виберете? Тоді не втрачайте часу. А якщо ваші друзі теж ламають голову над ідеями рецептів, відправте посилання.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок