Грибні млинці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Відео
Випічка
Закуски

Це неймовірно апетитні млинці! За смаком вони нагадують фаршировані млинці, але готуються набагато простіше. З млинців з припеком можна спорудити відмінний млинцевий торт.


Під час приготування стежте, щоб тісто вийшло досить густим. Хорошою ідеєю буде додати трохи сухих спецій прямо в тісто: орегано, базилік сушений кріп додадуть готовому страві незвичайний аромат!


Інгредієнти


Молоко
800 мл

Приготування

  • 1Нарежьте печериці маленькими шматочками. Подрібніть зелений лук. Обсмажте гриби з цибулею на рослинному маслі і посоліть.
  • 2Половину борошна змішайте з сіллю і розпушувачем. Збийте яйця з половиною молока і цукром, акуратно додайте в суміш молоко, що залишилося і борошно. Збите тісто залиште на 30 хвилин.
  • 3На добре розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом, викладіть трохи грибів і цибулі, залийте пригрів тестом. Випікайте млинці по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати такі млинці краще всього гарячими!


  • Якщо полити грибні млинці сметаною, їх вмить зметуть зі столу. Пам'ятайте про те, що можна пробувати різні варіанти припеков для млинців — варені яйця, копчений лосось, цибулю з морквою, яблука. Проявіть свої кулінарні таланти!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок