Гарбузові оладки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

18 вересня 2015 р. 253




Зараз сезон гарбуза, пропонуємо ще одне чудове блюдо з гарбуза. Такі незвичайні оладки можна приготувати на сніданок, вони порадують вашу родину!


Інгредієнти

  • Гарбузове пюре — 300 г
  • Борошно — 150 г
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Розпушувач — 0,3 ч. л.
  • Сода — 1 ч. л. без гірки
  • Імбир — шматочок 0,5 див.
  • Кориця — 2,5 ч. л.
  • Яйце — 2 шт.
  • Закваска або кефір — 75 мл
  • Мед, варення, шоколад — для начинки
  • Ванілін — 0,3 ч. л.

  • Процес приготування

    Гарбуз попередньо відварити. Для того, щоб вийшло 300 гр. пюре, потрібно взяти 400 гр. сирої гарбуза. Варити гарбуз 30-40 хвилин до м'якості, готову гарбуз перетерти в пюре.

    Борошно просіяти через сито, змішати з іншими сухими інгредієнтами. Окремо змішати пюре, закваску, яйця, тертий імбир (імбир по діаметру 10 к. *0,5 див). З'єднати всі інгредієнти в одному посуді і залишити тісто на 15 хвилин.




    Смажити оладки на середньому вогні до готовності. Ознакою готовності послужать поява бульбашок і їх застигання, тоді потрібно перевертати, і смажити на другій стороні у два рази менше часу. Теплі млинці змастити топпінгом.



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок