Лаймовий пиріг

Випічка

Лаймовий пиріг
Пшеничний крекер1,5 ст. Цукор-Пісок0,2 ст.
Вершкове масло пряжене5 ст. л.Молоко згущене400 г
Яйце куряче1 шт.Сік лайма1 ст.
Цедра лайма1 шт.Вершки збиті1 ст.
Цукрова пудра3 ст. л.Ванільний екстракт1 ч. л.

Опис рецепта - Лаймовый пиріг:

Лаймовый пиріг - це прекрасний літній і весняний десерт. Це ніжний пиріг з кислинкой Його плюси в тому, що він простий у готуванні і його можна зробити заздалегідь.


Крок 1:

Розігрійте духовку до 175гради.


Крок 2:
Пшеничний крекер1,5 ст.
Цукор-Пісок0,2 ст.
Вершкове масло пряжене5 ст. л.

У невеликій ємності змішайте дроблений хрусткий крекер, цукор і масло. Викладете цю суміш у форму для запікання. Поставте форму на лист і запікайте близько 10 хвилин поки корж не підрум'яниться. Дістаньте корж із духовки й дайте йому охолонути при кімнатній температурі.


Крок 3:



Лаймовый пиріг - готування
Молоко згущене400 г
Яйце куряче1 шт.
Сік лайма1 ст.
Цедра лайма1 шт.

В окремому посуді змішайте згущене молоко і яйце до однорідної маси. Додайте сік лайма й цедру 1-го лайма й збийте віночком до однорідної маси. Акуратно викладете отриману начинку на охолоджений корж, поставте лист на середній рівень у духовку й запікайте 15 - 18 хвилин поки центр пирога не запечеться. Вийміть пиріг з духовці, спочатку дайте йому охолонути, а потім поставте його в холодильник не менше, чим на дві години.


Крок 4:

Зверху прикрасьте збитими вершками (готування дивитися нижче), посипте цедрою лайма й викладете кружечки лайма.


Крок 5:

Готовимо збиті вершки.


Крок 6:



Лаймовый пиріг - готування
Вершки збиті1 ст.
Цукрова пудра3 ст. л.
Ванільний екстракт1 ч. л.

У більшу глибоку миску викладете жирні збиті вершки, цукрову пудру й ваніль. За допомогою міксера протягом 7-8 хвилин збивайте масу на середній швидкості поки маса не загустіє.


Джерело: kitchenrunway.com

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок