Курячі грудки, запечені з овочами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Курка

Куряче м'ясо вважається одним з найбільш простих у приготуванні. Незважаючи на це, запечені грудки у багатьох виходять сухими і жорсткими. У запропонованому нами рецепті враховані всі нюанси, щоб цього не сталося. Блюдо готуватися з овочами і соусом, а для його запікання використовується фольга.


Щоб запекти курячі грудки з овочами, вам не знадобиться багато часу. Дотримуйтесь етапів приготування і в результаті отримаєте смачний варіант другої страви — ніжне м'ясо з гарніром.


Інгредієнти


Куряча грудка
4 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте чотири квадрати з фольги, приблизно 30 ? 30 см. І розігрійте духовку до 200°C.
  • 2Куриные грудки (без шкіри) посоліть і поперчіть.
  • 3Смешайте оливкова олія, гірчицю, подрібнений часник і мед.
  • 4Поместите по центру кожного квадрата нарізані кружечками цукіні і помідори, приправте їх сіллю і перцем. Зверху помістіть куряче філе. Потім полийте курку соусом і посипте подрібненим перцем чилі і нарізаною петрушкою. Запечатайте фольгу.
  • 5Поместите «конвертики» на деко і запікайте протягом 20-25 хвилин при температурі 200°C.


  • Цей рецепт називають універсальним. Адже набір продуктів ви зможете варіювати, кожен раз придумуючи нові комбінації. Куряче м'ясо, запечене з овочами — блюдо, яке, без сумніву, сподобається всім. Готуйте із задоволенням та діліться рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок