Домашня салямі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо

Ні для кого не секрет, що знайти якісні ковбасні вироби — завдання не з простих. На жаль, більшість виробників економлять на сировину, з якої роблять свою продукцію, і замінюють м'ясо різними хімічними речовинами. Але що ж робити, якщо шкодити здоров'ю не хочеться, а думка про бутерброді з ковбасою не покидає голову? Потрібно готувати цей м'ясний продукт самостійно.


Ми поділимося з вами чудовим рецептом домашньої італійської салямі. Щоб ковбаса вийшла смачною і текстурної, рекомендуємо попередньо охолодити в морозильній камері частини м'ясорубки, чашу міксера і лопатку, яку ви будете використовувати для замішування фаршу.


Інгредієнти


Кишки
1 кг

Приготування

  • 1Промойте і замочіть яловичі кишки. Вимочіть в прохолодній воді сало і наріжте його скибочками завтовшки 1 див Підготовлені скибочки відправте в морозильну камеру на 60 хвилин.
  • 2Небольшими наріжте кубиками м'ясо зі свинячого окосту і відправте його в морозилку на 3 години.
  • 3Охлажденное м'ясо пропустіть через м'ясорубку, наріжте дрібними кубиками сало. У глибокому посуді змішайте м'ясо, сало, нитритную сіль, біле вино, чорний мелений перець, сушений часник, подрібнені насіння фенхелю, сушений розмарин, цукор і ретельно все перемішайте.
  • 4С допомогою насадки для ковбас рівномірно начиніть зав'язані з одного боку яловичі кишки фаршем. Коли начинка закінчиться, щільно зав'яжіть кишки з іншого боку і перемотайте їх в декількох місцях кулінарною ниткою, щоб розділити велику ковбасу на частини поменше.
  • 5Если на поверхні ковбаси утворилися бульбашки з повітрям, проколіть їх за допомогою зубочистки і обмотайте кулінарною ниткою.

  • Ковбаси потрібно розвісити в сухому і прохолодному приміщенні і залишити на 5-8 днів. Вони повинні втратити 30-40 % від початкового ваги і стати пружними. Бажаємо вам приємного апетиту, подивіться, як можна приготувати шинку в домашніх умовах. Поділіться таким вдалим рецептом зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок