Ребра «Веретено» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
М'ясо

Свинячі реберця «Веретено» — ефектне блюдо для тих, хто любить «м'ясо з м'ясом», тобто для багатьох наших чоловіків. Якщо ви вирішили побалувати коханого і себе чимось більш цікавим, ніж котлети, сміливо беріться за цей рецепт.


Отже, вам знадобляться копчені ребра, будь фарш (у нас змішаний) і тісто, яке можна купити або приготувати самостійно. У підсумку вийде м'ясна соковита закуска з небанальною подачею і хрусткою оболонкою.


Інгредієнти


Свинячі ребра
500 г

Приготування

  • 1Смешайте дріжджі, сіль, борошно. Влийте воду, перемішайте, потім додайте соняшникову олію і замісіть тісто.
  • 2Сделайте м'ясний фарш, змішайте його з подрібненою цибулею, додайте сіль і перець.
  • 3Порционно наріжте ребра, з половини кожного ребра зніміть м'ясисту частину і змішайте її з фаршем.
  • 4Тонким шаром розкачайте тісто на присипаному борошном столі. Наріжте його на смужки шириною в 1,5–2 див.
  • 5тепер сформуйте веретено. Закутайте частина ребра, на якій залишилося м'ясо, фарш, потім оберніть його смужкою тіста.
  • 6Выложите веретена в форму для запікання, застелену пергаментом. Змастіть вироби збитим яйцем і відправте в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.


  • Апетитні реберця «з димком» можна подати з соусом на основі томатів, ткемалі або сацебелі. Вибирайте будь-який гарнір і насолоджуйтесь чудовою вечерею. Якщо рецепт припав вам до душі, не забудьте зберегти його в закладках!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок