Картопляна запіканка з печінкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Курка

З печінки, особливо курячої або гусячої, виходить відмінний запечений паштет. А чому б не поєднати цю неймовірно смачну намазки з не менш улюбленим картоплею?


«Зі Смаком» з радістю розповість, як це зробити: які спеції додати, скільки часу запікати і чим посипати, щоб внести родзинку.


Інгредієнти


Печінка куряча
500 г

Приготування

  • 1Печень вимийте, розділіть на невеликі шматочки, обсмажте на сковороді з рослинним маслом (знадобиться приблизно 3 ст. л.).
  • 2Лук наріжте кубиками. Одну цибулину додайте в сковороду з печінкою, обсмажте до прозорості.
  • 3Картофель наріжте кільцями, обсмажте з двох сторін на сковороді з 2 ст. л. олії до появи рум'яної скоринки.
  • 4Печень викладіть в чашу блендера, додайте другу цибулину, подрібніть до однорідності. Додайте половину пучка подрібненої петрушки, яйця і борошно, знову подрібніть.
  • 5Третьим етапом додайте прянощі: корицю, червоний, чорний і запашний перець, сухий імбир і сіль. Влийте бульйон і знову все змішайте.
  • 6Форму для запікання змастіть залишилися олією, викладіть шар картоплі, потім влийте печінкову суміш, присипте подрібненою петрушкою. Повторіть шари в такому порядку, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар рясно посипте панірувальними сухарями.
  • 7Отправьте форму в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готово!


  • Подавайте запіканку з овочевим салатом, особливо добре печінка поєднується з відвареної буряком або морквою по-корейськи. Забирайте рецепт в свою кулінарну колекцію, а також діліться з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок