Фаршировані стегенця - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Курка
М'ясо
Овочі

Один з варіантів найшвидшого вечері — смажені стегенця з картопляним або рисовим гарніром. Дешево і сердито — як у нас люблять говорити. Це м'ясо стало настільки звичним! Важко уявити, що його можна подати і приготувати по-новому, зробити незвичайним. Але кулінари не дрімають. В їх уяві народжуються різні варіації: не менш смачні, але більше святкові.


Фаршировані курячі стегенця стануть одним з ваших улюблених рецептів. Ви, напевно, вже готували фаршировану курку. Якщо так, то ви знаєте, що з нею потрібно повозитися, але результат того вартий. З фаршированими стегенцями все простіше, хоча б тому, що вони менше. Та й начинка тут оригінальна.


Інгредієнти


Куряче стегно
2 шт.

Приготування

  • 1Возьмите стегенця. Зніміть шкірку так, щоб вона залишилася цілою.
  • 2Нарежьте м'ясо, болгарський перець і цибулю дрібним кубиком. Подрібніть часник, петрушку і кріп. Складіть інгредієнти в одну ємність. Додайте яйце, сіль і перець. Замішайте фарш.
  • 3Начините готовим фаршем шкірку, надавши їй форми курячої ніжки.
  • 4Свяжите шкірку з фаршем нитками з обох сторін.
  • 5У вас вийде дві незвичайні котлети.
  • 6Разогрейте на сковороді олію. Смажте котлети з обох сторін під кришкою до готовності.
  • 7Подавайте з овочами або улюбленим гарніром.

  • Страву можна назвати як фаршированими стегенцями, так і оригінальними котлетами. Під яким би назвою ви не записали рецепт в свою кулінарну книгу, смак від цього не зміниться. Пряним, соковитим і смачним м'ясом будуть насолоджуватися і рідні, і гості. Варто поділитися ідеєю приготування фаршированих стегенець з іншими любителями курки.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок