Маринована скумбрія - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Заготовки
Закуски
Риба

Маринована скумбрія відноситься до холодних закусок, які подають як на свята, так і у звичайні дні. Зрозуміло, сьогодні таку рибу можна купити в будь-якому супермаркеті, але набагато смачніше і корисніше приготувати її своїми руками. Тим більше що це не так складно, як може здатися!


Чому для цього рецепта ми вибрали саме скумбрію? Ця корисна риба не накопичує токсини, володіє багатим смаком і незамінні омега-3 жирними кислотами, а коштує відносно недорого.

Невеликий порада для тих, хто розморожує рибу: для початку оберніть її в пергамент, помістіть в миску і залиште в холодильнику на 12 годин. Можна також використовувати заморожену рибу, промивши, очистивши і нарізавши її шматочками.


Інгредієнти


Скумбрія
2 шт.

Приготування

  • 1Для початку підготуйте скумбрію: видаліть голову, нутрощі, промийте і наріжте рибу.
  • 2Возьмите банку і покладіть туди шарами цибулю і шматочки риби, додаючи гвоздику, перець горошком і лавровий лист.
  • 3Вскипятите воду, додайте туди соняшникова олія, цукор і сіль. Коли вода охолоне, залийте нею рибу.
  • 4Накройте банку кришкою і відправте в холодильник. Через добу риба готова.

  • Краще всього така скумбрія поєднується з вареною картоплею. Погодьтеся, від однієї думки про цю закуску вже пробуджується апетит! Цей рецепт гідний того, щоб розповісти про нього друзям.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок