Овочеві рулетики - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Вегетаріанські
Відео
Овочі

Виявляється, листи для лазаньї призначені не тільки для приготування самої лазаньї. Щільне тісто в умілих руках здатне перетворитися в щось оригінальне, наприклад, пікантні рулетики з овочевим рагу.


Щоб блюдо вийшло насиченим, а інгредієнти запозичили одна від одної смакові нотки, овочі спочатку злегка обсмажують на сковороді, а потім запікають у овочевому або грибному бульйоні. Виходить ніжне і ситне блюдо. Спробуйте!


Інгредієнти


Листи для лазаньї
8 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте овочі і гриби кубиками. У сковороді розігрійте масло, обсмажте цибулю, потім додайте моркву, кабачок, селеру і часник.
  • 2Хорошо перемішайте всі інгредієнти, потім додайте гриби, помідори і прованські трави, посоліть і поперчіть.
  • 3Добавьте в сковороду томатну пасту, а також подрібнену зелень, перемішайте і тушкуйте протягом 1-2 хвилин.
  • 4Листы для лазаньї опустіть в киплячу підсолену воду на 3-5 хвилин, поки вони не стануть еластичними. Потім розріжте кожен аркуш поздовжньо на дві частини.
  • 5Выложите на кожен лист трохи овочевої начинки і сформуйте рулетики. Викладіть їх у форму для випічки і залийте овочевим бульйоном. Відправте блюдо в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.


  • Рада редакції: вершкова нотка у страві буде далеко не зайвою, тому перед запіканням можна сміливо додати моцарелу або твердий сир. Сподіваємося, що рецепт сподобається вам і вашим близьким. До речі, не забудьте поділитися ідеєю приготування з ними!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок