Пиріг з капустою та грибами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Випічка

Ви напевно коли-небудь випікали пироги з капустою за схемою: шар тіста, шар начинки, знову тісто. Наступного разу не поспішайте повторювати таку послідовність, адже у нас знайшовся спосіб набагато простіше. З дріжджового тіста і апетитною капусти пропонуємо спорудити пиріг-рулет, рум'яний зовні і ошатний всередині.


За нашим рецептом тісто виходить пишним і добре пропікається усередині конструкції. Головне — вибрати свіжі сухі або вологі дріжджі, а потім дати добре вистоятися і опарі піднятися.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
450 г

Приготування

  • 1Дрожжи з цукром розведіть у теплому молоці і залиште на 10-15 хвилин в теплому місці.
  • 2Добавьте в опару 350 г просіяного борошна і розтоплене вершкове масло, замісити гладке тісто, потім накрийте миску рушником і залиште підходити протягом години.
  • 3Обжарьте на соняшниковій олії нарізану кубиками цибулю, гриби і капусту, закладаючи інгредієнти в зазначеному порядку з інтервалом 2-3 хвилини. Додайте в сковороду лавровий лист, перець горошком і мелений перець, посоліть. Тушкуйте начинку до випаровування рідини.
  • 4Тесто обімніть, потім розкачати на присипаної борошном поверхні. По всій поверхні пласта розподіліть начинку, потім скрутіть тісто рулетом.
  • 5Смажьте виріб жовтком, рясно посипте кунжутом. Надішліть крученик в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.


  • Тільки погляньте, який красень-пиріг вийшов! Випікати такий — суцільне задоволення навіть для тих, хто не любить возитися з дріжджовим тістом. Тут можна поекспериментувати, взявши за основу тісто «Водолаз» або листкове дріжджове. Вже захотілося спробувати, чи не так? В такому випадку не забудьте зберегти рецепт у себе на стінці в соціальних мережах, щоб у необхідний момент він був під рукою!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок