Морський окунь з фруктами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Риба

Любите рибу, але втомилися від звичного хека та минтая? Тоді цей рецепт саме для вас. Ми розповімо, як смачно приготувати філе червоного окуня, щоб порадувати себе і своїх близьких. Ця страва чудово підійде і для романтичної вечері при свічках, і для урочистого сімейного вечері.


Морський окунь з фруктами — ідеальне поєднання смаків, яке точно запам'ятається вам і вашим близьким. Спробуйте і побачите, що морський окунь займе лідируюче місце в списку ваших улюблених страв!


Інгредієнти


Морський окунь
500 г

Приготування

  • 1Вымойте і обсушіть філе морського окуня. Наріжте його невеликими шматочками і покладіть в глибоку посуд.
  • 2Выжмите з лимона сік, побризкайте їм рибу. Додайте сіль і гарненько все перемішайте.
  • 3Вымойте грушу і, видаливши серцевину, наріжте її тонкими скибочками. Те ж саме виконайте з яблуком і болгарським перцем.
  • 4Вымойте, обсушіть і наріжте зелену цибулю.
  • 5На сковороді з соняшниковою олією обсмажте сало. Обваляйте в борошні філе окуня.
  • 6Достаньте з сковороди шкварки. В останньому жиру обсмажуйте рибу протягом п'яти хвилин з кожної сторони.
  • 7Когда окунь покриється золотистою скоринкою, дістаньте його з сковороди, а в залишився жир покладіть нарізані фрукти, болгарський перець і зелену цибулю.
  • 8Тушите їх на слабкому вогні протягом п'яти хвилин, потім додайте в сковороду сметану, паприку і червоний перець. Гарненько все перемішайте.
  • 9Поместите в сковороду рибу і тушкуйте на слабкому вогні протягом трьох хвилин.


  • Вітаємо, ароматний морський окунь готовий! Радимо подавати рибу з гарніром з картоплі. Зберігайте рецепт собі в закладки і не забувайте поділитися ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок