Лінива ачма - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Випічка

Ачма — знаменита на весь світ грузинська випічка, яка миттєво підкорює будь-якого, хто її споживає. Класична технологія приготування цієї страви досить трудомістка: тісто вимагає ретельного замісу і тонкого розкачування. Але давайте згадаємо про лаваші!


З використанням лаваша приготування ачмы істотно спрощується, а смак при цьому залишається таким же чудовим. Отже, грузинський пиріг з вірменського лаваша — це щось нове. Але для кулінарії не існує кордонів!


Інгредієнти


Лаваш
3 шт.

Приготування

  • 1Форму для випічки змастіть розм'якшеним вершковим маслом і викладіть в неї 1 лист лаваша так, щоб краї звисали.
  • 2Сыр натріть. Кефір змішати з яйцями, трохи підсолюємо і поперчив суміш. Зелень подрібніть. Частина кефірної суміші додайте сир, розмішайте.
  • 3Выложите на лаваш чверть сиру і зелені, накрийте половинкою другого листа лаваша (краю першого лаваша продовжують звисати). Повторіть черговість шарів, останнім повинен лягти лаваш. Звисаючі краї першого лаваша підверніть.
  • 4Залейте пиріг яєчно-кефірної сумішшю, посипте залишками зелені і випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.

  • Продукти прості, активної участі з вашої сторони знадобиться рівно на 15 хвилин, а решту зробить роботу духовка. Можна пригощати рідних цією смакотою, коли немає можливості возитися з тестом. Поділіться рецептом з друзями, вони оцінять!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок