Варення з горобини - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
12 жовтня 2015 р. 110




Горобина не тільки саме ябркое і красиве прикраса осені, але вона ще багата на безліч вітамінів: фосфору, пектинових і дубильних речовин, ефірної олії, флавоноїдів і мікроелементів. Наприклад, за кількістю вітаміну С горобина зовсім трохи поступається лимону, але за змістом кератину перевершує моркву.


Інгредієнти

  • Ягоди горобини — 1 кг
  • Цукор — 500 г

  • Процес приготування

    Для варення потрібно брати добре достиглі, злегка прихоплені першим морозом, ягоди. Ягоди горобини помити, обірвати з кистей, видалити плодоніжки.

    Горобину помістити в каструлю, підлити кілька ложок води і почати варити під закритою кришкою. Ягоди повинні пустити сік. Після розм'якшення ягід продовжувати варити і помішувати, поступово додаючи цукор частинами. Як тільки зайва волога випарується, а ягоди розваряться, кипляче варення розлити по стерилізованим банкам.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок