Картопляні вафлі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Випічка
Гарніри

Мати в розпорядженні вафельницю і не знати, як робити вафлі, — кулінарне злочин! Враховуючи те, скільки існує варіантів їх приготування, при відсутності вафельниці «Зі Смаком» радить вам обзавестися такою чи хоча б запозичити її.


Вперше хрустке ласощі на основі тесту і сиропу з'явилося в Німеччині. Ще з XIII століття це кондитерський виріб початок підкорювати світ. Після Німеччини вафлі завоювали загальне визнання у Франції і, звичайно, Бельгії. Знамениті бельгійські вафлі з морозивом по праву вважаються одним з найкращих десертів до кави.

Зараз найпростіші домашні вафлі традиційно робляться солодкими і подаються, наприклад, з вареним згущеним молоком. Але обмежуватися тільки десертним варіантом не варто. У вас вийдуть смачні вафлі з картоплі, цибулі і навіть сиру!


Інгредієнти


Картоплю
200 г

Приготування

  • 1Почистите картоплю і натріть його на дрібній тертці. Відіжміть сік і змішайте його з яйцем, сметаною, сіллю і перцем.
  • 2Добавьте рослинне масло, перемішайте. Потім поступово всипайте борошно, помішуючи. В результаті вийде картопляне тісто.
  • 3Выкладывайте суміш в вафельницю з допомогою столової ложки і смажте до повної готовності.

  • Наш рецепт домашніх вафель не передбачає додавання яких-небудь особливих спецій, але це зовсім не означає, що експериментувати не варто. Спробуйте урізноманітнити смак зеленню, часником або коріандром. Обов'язково збережіть наш рецепт!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок