Курка під соусом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
М'ясо

У кожного кухаря свій особливий секрет готування курки. І кожен намагається довести, що навіть з цього невибагливого продукту можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Як готуєте курочку ви: маринуете і запікаєте, фаршируєте, завертаєте рулетики? Ось що придумали жителі сонячної Алабами! Замість того, щоб харчуватися фастфудом, вони купують курячі грудки і подають на стіл частування, від якого всі без розуму.


Будь-які фестивалі, всенародні святкування і ярмарки не обходяться без цієї апетитною курочки. Її подають у м'якій смачною булочці, яку можна їсти прямо на ходу, переходячи від одного атракціону до іншого. І так, це самий смачний і найкорисніший фастфуд в світі.


Інгредієнти


Майонез
375 г

Приготування

  • 1Возьмите глибоку ємність і перекладіть в неї майонез.
  • 2Добавьте гострий соус.
  • 3Всыпьте весь цукор.
  • 4Влейте яблучний оцет до решти інгредієнтів в мисці.
  • 5Далее слід посолити складові.
  • 6Ї обов'язково додайте чорний мелений перець.
  • 7Пропустите зубчик часнику через чеснокодавку. Додайте його в миску.
  • 8Хорошенько збийте всі складові віночком.
  • 9Накройте миску харчовою плівкою. Відправте в холодильник на півгодини.
  • 10Отправьте підготовлені курячі грудки запікатися. Коли вони вже практично готові, змастіть їх цим білим соусом.
  • 11Запекайте до повної готовності.

  • Використовуйте домашній майонез і гострий хренодер для приготування особливого білого соусу. Тоді ваша курка по-алабамски буде ще пахучіше і ще смачніше. Приготуйте соус заздалегідь і візьміть з собою на пікнік. Під таким соусом можна запікати і крильця і стегенця. Ваші друзі і близькі будуть в захваті від ідеї і смаку. Збережіть рецепт, щоб пізніше поділитися ним з тими, хто оцінить ваші старання.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок