Молодий картопля, запечена в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Овочі

Перед запіканням я часто мариную картоплю в спеціях хоча б на 15 хвилин. Тоді навіть сама звичайна бульба перетворюється в феноменальне блюдо. Уявіть, італійські або прованські трави, трохи чорного перцю, подрібнена зелень... Виждали чверть години, упакували в рукав і відправили в духовку. Цей рецепт не підводив мене жодного разу, але я швидко змінила йому, коли дізналася про особливий спосіб.


Я знаю, що в пиві маринують м'ясо, тоді воно стає м'якше і соковитіше, але про те, що в ньому можна запікати картоплю, здивувало мене. Тепер я не просто раджу вам зробити так само, але рекомендую і навіть наполягаю. Спробуйте запекти картоплю так — і вам не доведеться навіть салат готувати.


Інгредієнти


Картоплю
450 г

Приготування

  • 1Помойте молода картопля. Розріжте на кілька частин, не знімаючи шкірку.
  • 2Высыпьте в глибоку ємність. Додайте спеції. Перемішайте.
  • 3Расстелите на поверхні аркуш фольги. Поверніть його, щоб всередині було поглиблення. Перенесіть на нього картоплю. Потім влийте пиво. Щільно стисніть фольгу по краях.
  • 4Разогрейте духовку до 180 °С. Відправте картоплю запікатися на 25 хвилин.

  • Перед тим як подавати ароматне блюдо, додайте вершкове масло. Дайте йому хвилинку, і такий простий інгредієнт перетворить картоплю в розкішне частування, яким навіть ділитися не захочеться. А ось поділитися рецептом варто. Нехай у кожному домі звичний продукт знайде колишню славу.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок