Пиріг з курячою печінкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Закуски

Як готуєте печінка ви? Часто я обсмажую продукт до готовності з великою кількістю цибулі і моркви. Дуже рідко печінка служить начинку для вареників, і ще рідше я печу з неї млинці для печінкового торта. І все? Звичайно, немає. У моїй родині просто обожнюють заливні пироги, і куряча печінка — найкраща з начинок.


Перше, що хочеться запевнити, — приготування настільки просте, що може впоратися навіть молода господиня без особливого досвіду за плитою. Використовуйте домашній майонез, овочі натріть на крупній тертці, щоб вони не загубилися серед основного продукту і насолоджуйтеся результатом.


Інгредієнти


Яйце
4 шт.

Приготування

  • 1Смешайте яйця, майонез, борошно, сметану, соду і щіпку солі. У вас вийде тісто, консистенція якого буде нагадувати сметану.
  • 2Смажьте форму маслом. Перелийте в неї половину тесту.
  • 3Натрите сиру картоплю. Посипте ним тісто.
  • 4Приготовьте начинку. Печінка наріжте великими шматочками. Натріть моркву. Подрібніть цибулю. Обсмажуйте продукти на сковороді 10 хвилин. Додайте перець і сіль.
  • 5Выложите начинку на картоплю. Залийте другою частиною тіста.
  • 6Разогрейте духовку до 220-250 °С. Відправте пиріг запікати 45 хвилин.

  • Кажуть, що субпродукти не м'ясо. Приготувати з них щось вартісне і дійсно смачне просто нереально. Розвінчати цей міф, не мисліть стереотипами, а перетворіть 400 г курячої печінки у блюдо, від якого не відірватися. Поділіться рецептом на своїй сторінці відкривайте його, коли надумаєте готувати.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок