Горщики з м'ясом і картоплею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо
Овочі

Пам'ятаєте час, коли керамічні горщики для запікання були в кожному будинку? Їх рідко купували для себе, а от в якості подарунка — зовсім інша справа. У мене вдома є цілий набір. Ми користувалися ним деякий час, а потім він застряг на антресолях і чекав свого зоряного часу. Завдяки цій страві він настав.


Горщики по-карпатськи — рагу з м'яса і овочів в томатному соусі. Прочитавши опис, ви подумаєте, що тут зовсім немає нічого незвичайного. Але спосіб приготування відрізняється від звичного для вас, а смак взагалі ідеальний. Таке ситне блюдо потрібно готувати хоча б раз в тиждень!


Інгредієнти


Картоплю
1 кг

Приготування

  • 1Помойте картоплю. Очистіть його. Наріжте овоч невеликими шматочками.
  • 2Разогрев соняшникову олію на сковороді, відправте підготовлений овоч обсмажуватися до скоринки.
  • 3Очистите цибулю. Наріжте овоч тонкими кільцями. Розімніть і розберіть на колечка.
  • 4Соедините соус з половиною подрібненого часнику. Наріжте свинину невеликими шматочками.
  • 5Добавьте цибулю до картоплі. Посоліть продукти і перемішайте.
  • 6Переложите м'ясо на сковороду. Знову змішайте. Додайте спеції за смаком. Продовжуйте смажити.
  • 7Приготовьте моркву по-корейськи.
  • 8Добавьте на сковороду квасоля і гриби, салат з моркви. Тушкуйте 5 хвилин. Потім розподіліть масу по горщикам.
  • 9Влейте в сковороду 2 л води. Додайте соус, лавровий лист, подрібнений часник і спеції. Закип'ятіть і розділіть підготовлений бульйон по горщикам так, щоб до краю залишався 1 див.
  • 10Разогрейте духовку до 180 °С. Відправте горщики в духовку на 50 хвилин. А після готову страву можна прикрасити зеленню.

  • Ось і горщики знадобилися. Блюдо, приготоване таким чином, дійсно відрізняється чудовим ароматом. І хоча ми звикли, що овочеве рагу — щось дуже буденне і звичне, даний варіант змінює думка в корені. Нагадайте друзям про їх керамічному наборі і розкажіть про новий спосіб використовувати кожен горщик.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок