Десерт семіфредо - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти

Семіфредо родом з Італії, ось чому у цього десерту таке елегантне назву. До речі, перекладається це слово буквально як «полухолодный», а отже, як ви вже здогадалися, мова йде про смачнючий домашньому морозиві. Особливість десерту в тому, що до його складу входять різноманітні наповнювачі: від печива і горіхів до шоколаду і різних фруктів.


Але найприємніше — це швидкість і легкість приготування! Основний час піде лише на охолодження, тому готувати семіфредо потрібно заздалегідь. Але воно того варте! Давайте приготуємо цей шикарний десерт.


Інгредієнти


Яйце
2 шт.

Приготування

  • 1Отделите яєчні жовтки від білків і збийте їх з цукром до стану світлої маси. Тепер збийте білки до стану крутий піни. Наостанок збийте вершки (35% жирності) і акуратно змішайте всі три компоненти до однорідної маси. Додати фісташки, цукати, ягоди і ретельно перемішайте.
  • 2Полученную масу перекладіть в силіконову ємність. Якщо у вас такої немає, ви можете використовувати будь-яку іншу, попередньо змастивши її вершковим маслом і застеливши харчовою плівкою. Поставте її в морозилку на 5 годин.
  • 3После того як семіфредо замерз, переверніть його на блюдо і посипте ягодами. А можна просто залити якимось солодким соусом. Готово!

  • До речі, зберігатися в морозилці цей десерт може досить довго, а з-за того, що в ньому багато інгредієнтів, він не буде сильно замерзати, зберігаючи свою ніжність і м'якість. А тепер кличте друзів і пробуйте чудовий семіфредо разом! І обов'язково поділіться рецептом з іншими.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок