Котлети по-іспанськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
М'ясо

Якщо професійні кухарі чинності роботи мало не щодня стикаються з новими рецептами, то кулінари-любителі, як правило, обмежені вузьким набором звичних страв. І вирватися з цього кола ой як складно. А що, рука набита, результат очікувано вдалий... Давайте чаклувати!


«Зі Смаком» розповість, як перетворити звичні котлети з телятини в блюдо, скуштувавши яку, ви не стримаєте захвату. Додайте інтриги! Маслини, печериці і ароматні трави тут же закрутять у хороводі нових смакових відчуттів. Спробуйте — ви здивуєтеся.


Інгредієнти


Телятина
500 г

Приготування

  • 1Мякоть телятини пропустіть через м'ясорубку, додайте розмочену в вершках булку, подрібнені печериці, маслини, часник.
  • 2Добавьте до маси жовтки, сіль, перець, ароматні трави за смаком. Вимісіть, вологими руками сформуйте котлети круглої форми.
  • 3Выложите котлети на деко, застелене змазаним маслом пергаментом. Випікайте 20-25 хвилин при 220 градусах.


  • З чого ви звикли готувати котлети? Курка, свинина, яловичина... Беріться за овочеві! Вегетаріанські котлети часто виходять навіть краще м'ясних родичів. Спробуйте і поділіться рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок