Гречаники з фаршем - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Крупи
М'ясо
На пару

Якщо вам трохи приїлися банальні каші, спробуйте приготувати нові страви з круп, наприклад, гречаники. Між іншим, їх можна зробити просто з решти каші.


Секрет популярності цієї страви в тому, що м'ясний фарш змішується з гречаною крупою і в результаті ви отримуєте два в одному: м'ясо і гарнір. Гречаники мають цікавий смак, вони ситні і прості в приготуванні. Зробіть тефтелі з гречкою за таким рецептом або трохи змінити набір інгредієнтів. Гречку, наприклад, можна замінити будь-якою іншою крупою, так і фарш вибирайте по смаку.


Інгредієнти


М'ясо
500 г

Приготування

  • 1Переберите гречку і промийте водою. Всипте крупу у киплячу воду, посоліть і відваріть. Зробіть із м'яса фарш. Додайте у фарш остиглу гречану кашу і ретельно все перемішайте.
  • 2Измельчите петрушку, цибулю і часник, змішайте з м'ясним фаршем. Додайте яйця, сіль і перець, орегано, перемішайте.
  • 3Натрите дрібно моркву, обсмажте і теж відправте в фарш.
  • 4Окуните руку в воду, потім беріть фарш по жмені і формуйте кульки. Обсмажте їх у соняшниковій олії до золотистого кольору. Можна приготувати гречаники на пару, вийде не менш смачно.

  • Подавайте готову страву зі сметаною або домашнім соусом. Гречаники, котлети з гречкою або тефтелі... Називайте їх як завгодно, але суть від цього не змінюється. Урізноманітнити звичайні котлети крупою — геніальна ідея, яка сподобається кожному!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок