Флан з риби - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Риба

Досвідчені кулінари здивуються, коли почують, що флан — це не тільки особливий вид торта, але і спосіб приготування м'ясних, рибних і овочевих страв. Принцип тут простий: необхідно змішати подрібнені інгредієнти і відправити в духовку, при цьому не забути про водяній бані.


У підсумку виходить ніжне дієтичне суфле в горщиках (якщо їх не виявилося під рукою, можна використовувати чашки). Як приготувати це чудове блюдо, «Зі Смаком» розповість на прикладі рибних фланов з філе минтая.


Інгредієнти


Філе білої риби
400 г

Приготування

  • 1Рыбное філе відваріть, вийміть кісточки, потім дрібно наріжте його і подрібнити виделкою.
  • 2Мелко наріжте цибулину і петрушку. Потім у мисці змішайте яйця, сметану, цибулю, петрушку і рибу. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.
  • 3Горшочки змастіть вершковим маслом, розподіліть по них суміш для фланов. У глибоку форму для запікання влийте воду, потім встановіть всередину горщики.
  • 4Отправьте флан в розігріту до 170 градусів духовку на 40 хвилин. Дістаньте горщики і дайте їм постояти хвилин 5, потім подавайте до столу.


  • Рибні флан подавайте з соусом, наприклад тартаром або домашнім майонезом. А ідеєю діліться з близькими і друзями. Приємного апетиту!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок