Фінські млинці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Ледачі млинці по-фінськи, паннукакку, — випічка для тих, хто любить смачно поїсти і при цьому не бажає чергувати над плитою цілу вічність. Справа в тому, що випікається десерт одним шаром на деко, а потім розрізається на шматочки або згорнути рулетом.


Виходить, що найбільш трудомісткий процес виключений, адже випікання не вимагає постійної присутності господині на кухні. «Зі Смаком» пропонує зробити чудове млинцеве ласощі з сирною начинкою, взявши за основу рецепт фінської випічки.


Інгредієнти


Молоко
500 мл

Приготування

  • 1Яйца збийте з 3 ст. л. цукру, влийте молоко, всипте муку, змішану з розпушувачем, заважайте до зникнення грудочок.
  • 2Сливочное масло розтопіть на повільному вогні, влийте тонкою цівкою в тісто, додайте сіль.
  • 3Противень (приблизний розмір 40 х 40 см) застеліть пергаментом, змастіть будь-яким маслом. Вилийте тісто на деко .
  • 4Духовку розігрійте до 200 градусів, відправте блін випікатися протягом 15-20 хвилин.
  • 5В цей час приготуйте начинку: сир розімніть вилкою, перетріть з цукром.
  • 6На злегка остиглий блін викладіть сир і вишні. Замість вишень можна використовувати варення, джем або заморожені ягоди.
  • 7Сверните блін рулетом, наріжте на шматочки. Перед подачею присипте цукровою пудрою.

  • У процесі випічки блін має добре піднятися, трохи охолонувши, він опуститься, стане відмінним полотном для начинки. Додавши в тісто меншу порцію цукру, ви отримаєте основу для несолодких наповнювачів, наприклад шинки, сиру, солоного сиру. Цим універсальним рецептом варто поділитися з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок