Картоплю в формочках - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Закуски
Овочі

Картопля — один з найчастіших гостей на столах наших господинь, адже цей коренеплід дуже смачний і ситний. З ним готують спекотне, його смажать, варять, запікають і додають в супи. І завжди залишаються у виграші!


Але іноді навіть смажена картопля і пюрешка приїдаються, тоді на допомогу приходить цей рецепт. Картопля виходить ніжним і ароматним, з хрусткою скоринкою. Можете експериментувати з приправами — наприклад, додати паприку або куркуму, щоб зробити картопля більш яскравим, або чилі, щоб страва стала більш гострою.


Інгредієнти


Картоплю
8-10 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте картопля тоненькими пластинками, складіть у велику ємність. Залийте розтопленим маслом, посипте тертим пармезаном, додайте сіль, спеції і чебрець.
  • 2Заполните картоплею кожну форму, попередньо змащену маслом і посипте перцем. Випікайте при 190 градусах 55 хвилин, поки картопля не зарум'яниться.
  • 3Через 5 хвилин вийміть з формочок, дайте трохи охолонути і прикрасьте листям чебрецю і тертим пармезаном.

  • Подавайте як гарнір до м'ясних або овочевих страв, а також як самостійну закуску. Обов'язково приготуйте картоплю за цим чудовим рецептом і поділіться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок