Картопля, запечена з м'ясом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо
Овочі

Картопля з м'ясними рулетиками з свинини — незвичайний спосіб подати звичне блюдо. Завдяки тому, що м'ясо перед запіканням гарненько відбивають молоточком, воно виходить м'яким, соковитим і ніжним.


Цінну пораду: запасіться улюбленими прянощами. Це може бути розмарин, асафетида, паприка, лавровий лист або суміш прованських трав. У поєднанні з ніжними вершками спеції відмінно розкривають свій аромат. У літній сезон використовуйте свіжий кріп, який, між іншим, можна виростити і взимку на підвіконні.


Інгредієнти


Свинина
500 г

Приготування

  • 1Смешайте сіль, чорний перець і 1 зубчик часнику, пропущений через прес. Цією сумішшю добре натріть шматочки відбитого м'яса. Згорніть їх рулетиками.
  • 2Картофель очистіть, наріжте тонкими кружальцями. Якщо додаєте додаткові спеції за смаком, то змішайте їх з картоплею.
  • 3Форму для запікання змастіть соняшниковою олією, викладіть м'ясо і картоплю, посоліть.
  • 4Запекайте протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів, потім дістаньте форму і залийте її вміст вершками, запікайте ще 30 хвилин.
  • 5Размягчите вершкове масло, додайте кріп, подрібнений часник. Готову картоплю подавайте з цим соусом.

  • Ніжний картоплю з м'ясом подавайте гарячим. Таке блюдо відмінно поєднується з овочевим салатом — прекрасна ідея для літнього вечері! А рецептом діліться з друзями, нехай і вони спробують приготувати таким чином!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок