Сирні грінки

Сніданок

Сирні грінки
Батон360 гЯйце куряче4 шт.
Сіль по смаковіПерець чорний мелений по смакові
Сир твердий80 гСоняшникове масло рафіноване100 мол

Опис рецепта - Сырные грінки:

Сырные грінки елементарні в готуванні- їх в основному готовлять на сніданок і подають із чаєм або кава У яєчну суміш додається натертий на дрібній тертці твердий сир і в цю суміш занурюють скибочки батона, багета або тостового хліба. Грінки обсмажуються на сковороді із двох сторін і в гарячому виді подаються на стіл- сир під час обсмажування плавиться, скоринка стає цільною й рум'яною. Тому дуже важливо вибрати смачний і якісний сир- поганий сир може не розплавиться під час обсмажування. Грінки, приготовлені по цьому рецепту, виходять не солодкими, але їх також можна зробити й у десертному варіанті, замінивши сіль і перець невеликою кількістю цукру. Сырные грінки можна також подавати до перших страв замість хліба.


Крок 1:



Сырные грінки - готування

Для готування сырных грінка нам знадобляться наступні інгредієнти: курячі яйця, батон, твердий сир, масло соняшникове рафіноване, сіль і чорний мелений перець.


Крок 2:



Сырные грінки - готування
Батон360 г

Батон нарізаємо на скибочки шириною приблизно 1 див.


Крок 3:



Сырные грінки - готування
Яйце куряче4 шт.

У миску розбиваємо курячі яйця (знадобиться 4 великих яйця або 5 яєць середнього розміру).


Крок 4:



Сырные грінки - готування
Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смакові

Всипаємо до яєць сіль і чорний мелений перець по смакові.


Крок 5:



Сырные грінки - готування

Віночком перемішуємо яйця із сіллю й перцем. Інтенсивно яєчну суміш збивати не потрібно


Крок 6:



Сырные грінки - готування
Сир твердий80 г

Твердий сир натираємо на дрібній тертці й всипаємо в яєчну суміш.


Крок 7:



Сырные грінки - готування

Перемішуємо ложкою яйця із сиром.


Крок 8:



Сырные грінки - готування

Скибочки батона повністю занурюємо в яично-сырную суміш.


Крок 9:



Сырные грінки - готування
Соняшникове масло рафіноване100 мол

У сковороді добре розігріваємо соняшникове рафіноване масло. Відразу ж викладаємо скибочки батона в міру їх занурення в яично-сырную суміш на розігріту сковороду.


Крок 10:



Сырные грінки - готування

Обсмажуємо сырные грінки із двох сторін до легкої золотавої скоринки. Не перетримаєте їх на сковороді- сырные грінки жаряться досить швидко.


Крок 11:



Сырные грінки - готування

Сырные грінки готові


Крок 12:



Сырные грінки - готування

Подавайте сырные грінки на сніданок із чаєм або кава або використовуйте їх для готування бутербродів замість хліба.
Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок