Італійський салат з макаронами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Дитячі страви
Салати

Італійці не мислять життя без пасти, тому використовують її для приготування різноманітних страв. Салати також не залишилися без уваги італійських кулінарів!


Салати з пастою надзвичайно зручні і дають простір для кулінарної фантазії. Як і у фастфуд, в них можна додати практично все, що є в холодильнику: шинку, помідори, болгарський перець, смажені гриби, консервовану кукурудзу, морепродукти... Список нескінченний, а смак готового блюда завжди чудовий!


Інгредієнти


Макарони
400 г

Приготування

  • 1В підсоленій воді зваріть макаронні вироби до стану альденте («на зубок», як говориться). Радимо вибирати пасту з твердих сортів пшениці: вони відмінно тримають форму, і не шкодять фігурі.
  • 2Пока макарони остигають, підготуйте всі овочі: помідори і маслини розрізати навпіл, цибулю і болгарський перець — тонкими смужками, огірки — кубиками. Бринзу наріжте або розітріть. З'єднайте овочі пасту і бринзу.
  • 3Для заправки змішайте лимонний сік, винний оцет, цукор, пропущений через прес часник і сушену зелень орегано. Додайте оливкове масло, перемішайте і заправте салат. Все швидко до столу!

  • Незамінний страву, коли необхідно взяти з собою в дорогу або на пікнік: салат не розмокає, не втрачає свій апетитний вигляд, подавати можна і теплим, і холодним... А залишки легко розігріти ранок на сковороді. Пригощайтеся самі і пригощайте друзів, діліться рецептом у соцмережах!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок