Свинина, запечена з гарбузом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
М'ясо

Страви з красунею-гарбузом актуальні в будь-який час року, навіть незважаючи на те, що сезон цього овоча починається у вересні і триває всю осінь. Ощадливі господині напевно запаслися цим корисним продуктом і дуже хочуть використовувати заморожені залишки гарбуза до початку наступного врожайного сезону.


Ми з радістю поділимося з вами чудовим рецептом соковитою і свинини пряною з скибочками такого барвистого дару осені. Це яскраве друге блюдо вигідно виглядає на будь-якому столі. Таке сонячне варто спробувати кожному.


Інгредієнти


Соєвий соус
2 ст. л.

Приготування

  • 1Вымойте свинину і зробіть у ній надрізи таким чином, щоб у вас вийшла «гармошка».
  • 2Поместите м'ясо в глибоку посуд, обітріть його пропущеним через прес часником, викладіть в надрізи подрібнений перець чилі і зерна коріандру. Полийте і обітріть свинину соєвим соусом.
  • 3Оберните посуд харчовою плівкою і залиште м'ясо на 2 години, щоб дати йому можливість гарненько промаринуватися.
  • 4Тем часом очистіть і наріжте тонкими півкільцями гарбуз. Коли м'ясо промаринується, помістіть шматочки гарбуза в розрізи в м'ясі.
  • 5Перетяните м'ясо щільної кулінарною ниткою (шпагатом) як показано у відео. Викладіть його в форму для запікання, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.
  • 6Затем дістаньте форму з духовки, зніміть фольгу і запікайте м'ясо ще 30 хвилин.


  • Вітаємо, ароматне і соковите м'ясо готове. Подавайте його з розсипчастим рисом. Ознайомтеся з ще одним чудовим рецептом м'яса «Гармошка». Якщо вам сподобалася така ідея, поділіться нею зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок