Жаренка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо

Білоруська кухня, можливо, далеко не так відома, як італійська або французька, але її страви такі ж дивні. Чаклуни і деруни, картопляна бабка і драчена — все це приготовано з звичайної картоплі, але настільки смачно і ситно, що кожен приходить у захват.


Жаренкой це блюдо називають по цілком очевидних причин: всі інгредієнти попередньо обсмажують, щоб зберегти і яскраво виражений смак, і сік. Згідно з оригінальним рецептом, для приготування потрібно використовувати порційні горщики, але ви можете взяти велику форму.


Інгредієнти


Картоплю
8 шт.

Приготування

  • 1Почистите овочі. Сухі гриби замочіть на кілька годин. Після промийте їх і відваріть. Відвар не виливайте.
  • 2Промойте м'ясо. Обсушіть. Наріжте великими шматками.
  • 3Нарежьте овочі кубиками. Окремо обсмажте кожен продукт на рослинному маслі. Наріжте гриби. Їх також потрібно обсмажити.
  • 4Возьмите ємність. Складіть всі продукти. Перемішайте.
  • 5Добавьте в грибний бульйон томатний соус і борошно, сметану, а також сіль і перець. Залийте соусом продукти. Надішліть форму в розігріту до 180 °С духовку. Запікайте до готовності. Посипте готову жаренку дрібно посіченою зеленню.

  • Ситно і так по-домашньому. Жаренка часто стає одним з найулюбленіших страв, варто лише спробувати. Ще одне приголомшливе народне блюдо вам в скарбничку і до столу. Надішліть друзям — і вони перестануть скаржитися, що не їдять нічого, крім картоплі.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок